Szolgáltatásaink

Miskolcon és vonzáskörzetében ingatlan közvetítés, ingatlan értékbecslés, pénzügyi tanácsadás, hitel ügyintézés, (magán és vállalkozói hitelek, kezdő vállalkozásoknak is), "baba kötvény", biztosítások, mérnöki tevékenység, felelős műszaki vezetés, pályázat készítés, energetikai tanúsítvány készítés, kivitelezés.

 

Andrássy ház

Költözzön a város szívébe!!!

Az Andrássy ház egy olyan új építésű társasház, melyben 27m2 - 81 m2 alapterületű lakások, valamint a földszinten üzletek, garázsok, valamint az épület alatti a teremgarázsban gépkocsi beállók vásárolhatók meg. 

A ház a legkorszerűbb építőanyagokból épült. A lakások között dupla főfal került beépítésre, a födémek maximális hő és hangvédő szigeteléssel ellátottak. Az ablakok és erkélyajtók alu redőnyőkkel felszereltek. A ház fűtés és melegvíz ellátása ház központi kazánról űzemel, azonban minden lakás egyedi fűtésmérővel felszerelt. 

A házkomplexum belső udvarában pihenőkert, játszótér, park került kialakításra. Részletes alaprajzok és műszaki adatok az irodánkban megtekinthetők. Tel.: +36 30 636-6028, e-mail: greenhousekft@gmail.com

Várjuk érdeklődésüket!